Nederlandse vertaling van de gebruikershandleiding (user manual) van de SF-95DR Digital Satellite Finder / Digital Satfinder

Dit is een Nederlandse vertaling van de gebruikershandleiding (user manual) van de SF-95DR Digital Satellite Finder / Digital Satfinder, die ik op verzoek van iemand gemaakt heb.

Digital Satfinder SF-95DR gebruikershandleiding (Dutch)
Digital Satfinder SF-95DR gebruikershandleiding (Dutch)
Digital-Satfinder-SF-95DR-gebruikershandleiding.pdf
Version: 1.0
530.2 KiB
526 Downloads
Details...

5 gedachten over “Nederlandse vertaling van de gebruikershandleiding (user manual) van de SF-95DR Digital Satellite Finder / Digital Satfinder”

 1. Ik zoek de handleiding voor de satfinder,Dishpointer DigiPro Plus.Venton.Moet ik bij deze batterijen gebruiken?graag uw reactie . Met vr Gr Annie G…

  Beantwoorden
  • Beste Annie, ik heb alleen de bovenstaande vertaling geschreven. Ik kan u verder niet helpen aan andere handleidingen. Daar kunt u het beste contact over opnemen met uw leverancier. Of de DigiPro plus batterijen nodig heeft, kan ik u niet met zekerheid zeggen. Maar ik verwacht vrijwel zeker van niet. Waarschijnlijk verkrijgt het apparaat de voeding vanuit de satellietontvanger (via de coax kabel).

   Beantwoorden
 2. Hartelijk dank voor de vertaling ik ben een 63 plusser niet zo goed in talen, kon nergens een Nederlanse handleiding vinden voor de gooboy satallite finder en vond ik deze, exact de zelfde op foto, maar er zijn er nog wel een paar onder een andere merk.

  vriendelijke groet van een tevreden gebruiker,ik had er wat aan.

  Beantwoorden

Plaats een reactie


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.