Zelfbouwprojecten

De soldeerbout moet altijd aan staan. Al gaat het om een bouwpakket door iemand ontworpen, een heel project met een groep,  gewoon wat experimenteer werk op gaatjesprint, het inbouwen en bedraden van complete modules; ik vind het leuk om te bouwen aan elektronica.

Vooral als je dan uiteindelijk alles in een kastje hebt zitten en het ook nog werkt, dan kun je veel voldoening van je werk hebben.

Veel spullen kun je ook gewoon kopen in de winkel, maar zeker niet alles. Maar ook al kun je het gewoon kopen (wat ik ook vaak genoeg gewoon doe), het zelfbouwen van elektronica is een hobby en mijns inziens een leuke tijdsbesteding.

Steeds meer zal ik mijn prutseltjes aan jullie presenteren via deze website. Het staat in een soort blog, op volgorde van tijd. De nieuwste projecten staan bovenaan. Hier staan vooral de afgeronde projecten, maar soms ook nog wel lopende.

 Klik inde rechterbalk op een onderwerp welke je interessant lijkt. Dat zijn zogenaamde categorieën. Of blader lekker voor alle artikelen door op deze link te klikken (onderin die pagina kiezen voor “older posts”)

 

En eeh… Soldering is Easy!